نام فایل : نگهداري مواد غذايي فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 56 حجم : 207 کیلوبایت بخش اول:بررسي اهميت تغذيه و بهداشت مواد غذاييالف) اهميت تغذيه صحيح:آنچه كه حاصل قرنها تجربه و پژوهش است مبين اين نكته است كه در كمبودهاي عوامل غذائي زمينه پيدايش بسياري از بيماريها و نيز افزايش ميزان مرگ و مير ناشي از امراض عفوني و غير آن فراهم مي گردد و جالب توجه اينكه بيماريهايي كه در زمينه كمبودهاي تغذيه أي با انسانها دست به گريبان مي شوند خود موجبات سوءتغذيه...
برچسب های مهم